lunes, 6 de junio de 2016

I per fí podem dir que ja hem acabat

Com podeu veure reflectit al títol de l'entrada, ja hem acabat. I no solament és que el treball com a tal haja sigut finalitzat sinó que a més ja l'hem presentat.

Bé, si us pregunteu com ens ha anat la presentació m'alegra dir-vos que ha sigut tot un èxit. Segons la meva opinió ha sigut en la que millor s'ha transmés l'espírit d'equip del nostre grup ja que no teníem que designar a algu perquè s'ocupara d'explicar una diapositiva sinó que tots sabíem sobre tot i això més que res demostra el nostre treball col·laboratiu.


I pel que fa al nostre resultat final heu anant veient la seva evolució al llarg de les últimes entrades d'aquest blog i ara que ja està acabat m'agradaria que li donareu una ullada per veure que us sembla i si voleu deixar algún comentari tan de crítica per a millorar com citar alguna part que trobeu interessant o una cosa per l'estil.

EL NOSTRE TREBALL FINAL

Ara tan sols queda tirar la vista enrere per veure quina ha sigut la nostra trajectoria durant aquest curs i em sembla que a la següent entrada en faré una xicoteta síntesi. Gràcies i fins la pròxima!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario