domingo, 8 de mayo de 2016

No parem!!

A la darrera entrada us vaig introduir al canvi que vam realitzar ( Wix en lloc de Wordpress) i que ara us comunique que serà el definitiu. Com ja sabeu la pàgina d'inici ja l'hem feta i aquesta setmana hem començat amb els diferents apartats. A més, tenim la intenció d'incorporar enllaços a diferents plataformes que ajudaran al lector a fer el que se li proposa a la web i fer que aquesta siga el més completa possible.

Un altre punt a favor d'aquesta setmana ha sigut que m`he adonat de la forma en la que treballem i es que per a aquest últim trimestre m'havia proposat un objectiu a nivell de grup. Es tractava d'aconseguir que estiguérem tota la classe treballant simultàniament, que en cap moment ningú estiguera de braços creuats perque no sabia que fer. Mentre jo redacte a la web Xavi fa un esborrany del següent punt i Mónica treballa amb la presentació. Es nota que estem ben organitzats i espere que els resultats que obtinguem siguen en conseqüència.

L'únic "contratemps" d'aquesta setmana ha sigut que Dani ens ha comunicat que degut a l'avanç en les avaluacions disposem d'una setmana menys per a realitzar el treball. Tot i això estem treballant a un bon ritme i confiem en que el temps no siga un problema.

Com a detall us deixe en endavant un dels enllaços que incorporarem a la web. Probeu-lo.


https://www.calm.com/

Fins ací aquesta entrada, gràcies!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario