lunes, 23 de mayo de 2016

Publicació de la pàgina web

Bé, el primer que m'agradaria fer es disculpar-me ja que aquesta entrada arriba més tard del que és habitual, però demane que sigueu comprensius: s'acosta el final de curs i estem plens d'exàmens.

Una vegada dit açò tornem al tema que portàvem entre mans. La presentació ja està acabada encara que és un format senzill ja que ens hem centrat majoritàriament en la pàgina web. Encara ens queda treball en aquest apartat però el que tenim clar es que no anem a estar ni una sola classe de braços creuats.

Tot i això el temps ens xafa els talons així que espere que pugam acabar l'edició de la pàgina web dins del termini de temps marcat. Tenim els diferents apartats estructurats encara que a l'hora de posar-se a redactar és una altra cosa i volem ser el més "professionals" possibles. Per últim m'agradaria comunicar-vos que tot i que la web no està acabada em decidit publicar-la així que el qui tinga curiositat ací deixe l'enllaç:

            http://cesccrepe5.wix.com/afrontandosecundaria

Ens seria de gran ajuda que qualsevol cosa que no vos quedara clara o qualsevol proposta que vuiguereu fer sobre la web ho deixareu als comentaris, la opinió de tothom conta.

I recurdeu que publicar i compartir les vostres experiències és deixar un llibre obert per a que el que vuiga puga fer-ne un bon ús.


Bé fins ací aquesta entrada, espere que us haja agrada. Adéu!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario