lunes, 16 de noviembre de 2015

Un lloc on poder administrar-me

Hem sap greu però aquest cap de setmana he estat molt ocupat per motius d'exàmens i demés per tant m`ha resultat impossible poder fer una nova entrada al blog.
Deixant això a banda, en aquesta entrada m'agradaria parlar-vos d'un tema molt important: l'administració del teu temps. A sovint tenim moltes coses en ment però al final no les fem senzillament perquè no les recordem o quan ho fem ja és massa tard.
Per evitar-ho, us invite a probar una aplicació per al telèfon mòbil anomenada "Todoist" on podreu organitzar les difernts tasques que vullgueu relitzar i tindre'n un recordatori.


Primer busquem l'aplicació a Google Play Store a l'apartat "Aplicaciones". Com podeu veure és una                                                              aplicació que ens recomanen.


Després polsem a l'aplicació i seguidament tornem a premer "INSTALAR" per a començar la descàrrega de l'aplicació.


Al obrir l'aplicació us dona l'opció de registrar-se amb la propia aplicació, iniciar sesió o entrar amb Google, que és la opció que us recomane. Després rebràs unes instruccions bàsiques del seu funcionament i ja podràs començar a fer-ne´n ús.

Per si algú estiguera interessat en obtindre més informació sobre aquesta aplicació aci baix us deixe l'enllaç de la pàgina web de l'aplicació:

1 comentario:

  1. Todoist és una GRAN aplicació (també té aplicació per a les tauletes i ordinadors, o siga, multiplataforma!).
    Jo l'he gastada durant molt de temps i estic molt content del seu funcionament i del que pot aportar a la gestió de les tasques.
    Tot i això, per a utilitzar tot el seu potencial, has de pagar cada any :-(

    ResponderEliminar