lunes, 18 de abril de 2016

Trobem un logo

Aquesta darrera setmana no vam poder avançar molt ja que la classe del dijous va coincidir amb una vaga d'estudiants. Tot i això el dimarts va ser un dia en el qual vam treballar bastant i del que faré una síntesi a continuació.

Una incorporació important que vam fer va ser un logo per al nostre blog fent ús de http://www.freelogoservices.com/es. Aquesta aplicació et dona diferents models a elegir que tu pots personificar de la manera que més t'agrade. I aquest és el nostre:
                                                                 viewlogo.aspx.png

Una altra cosa que m'agradaria destacar és que gràcies a la proposta del professor estem dispostos a incorporar la nostra pàgina web dins de l'enllaç de l'institut. Vam haber de decidir el nom i, tot i encara no existir com a tal, el nostre blog serà www.afrontandosescundaria.iesandreusempere.org

A més vam decidir com ens organitzaríem per a fer els diferents temes que anem a tractar al blog, vam esquematitzar el futur disseny de la pàgina i vam estar treballant paral·lelament amb la presentació ja que volem que aquesta vegada no tingam que fer-la els últims dies d'una forma precipitada.

Tinc la sensació de que ens quedarà un molt bon treball i per descomptat vaig a fer tot el que puga per a que el que acabe de dir finalment siga veritat.

Fins la pròxima semana!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario