lunes, 11 de abril de 2016

I ja tenim projecte!!

Bé, després d'un cert temps d'inactivitat (degut entre altres coses al fet de que hem tingut una parada vacacional que més o menys separava l'inici de 2on trimestre i l'inici del 3er) torne a aquest blog amb un interessant tema i és que ja hem arribat a un acord i tenim un projecte per a aquest últim trimestre.

No hem variat pel que fa als grups però si que hem decidit que necessitavem un "canvi d'aires" i finalment vam acabar per abandonar el projecte del Monopoly. Després dèstar barallant diverses opcions vam arribar a la que seria la definitiva: una web per ajudar als alumnes a afrontar secundaria.

Aquesta vegada pense que venim preparats perquè hem tingut en compte els errors comesos a les anteriors evaluacions començant per organitzar els punts dels que comptara el nostre el projecte i qui s'encarregarà de cadascun cosa que no haviem fet als altres trimestres. La bona organització serà fonamental per a l'èxit d'aquest projecte i realment pense que en resultarà un treball que la gent interessada podra utilitzar i treure`n profit.

En un principi la nostra tasca es basarà en cinc punts que aniré revel·lant poc a poc però el que si que tenim clar es que la ferramenta amb la que treballarem serà Wordpress .


Gràcies pel vostre temps i fins la pròxima!

No hay comentarios:

Publicar un comentario