sábado, 28 de mayo de 2016

Ja quasi hem acabat!!

Doncs ja hem acabat! Bé, realment això és el que crec que ens agradaria a tots però el que és cert és que tan sols hem acabat la presentació que tot i haver-la feta amb Google Slides( no hem fet ús d'una aplicació desconeguda) ens ha quedat molt bé. La claus per a l'èxit d'aquesta presentació han sigut la bona organització i per descomptat la forma de fer-la.

 De la primera cal destacar que gràcies a ella hem pogut tindre-la acabada amb antelació el que ens ha permés posar-la en comú amb el mestre (Dani) i ell ens ha dit que podríem millorar. Per contra, si la haguèrem fet tota al final no podríem haver corregit la sèrie d'errors que teníem.

 En segon lloc tenim la forma en que l'hem feta, ja que hem utilitzat imatges animades que ens facen evocar els diferents temes dels que volem parlar enlloc de escriure tot un text. A més és molt més agradable a la vista, part que de vegades es passa per alt però que és molt important.

 Per últim volia citar una "ajuda" informàtica que pot ser sabreu ja però que jo desconeixia fins fa poc. No vos ha passat mai que esteu escrivint i que de sobte sense saber que heu tocat quan selecciones una paraula per borrar una lletra o un espai ix un part blava que t'impedeix fer-ho? És perque et trobes al mode sobreescriptura i al borrar o escriure ho fa sobre les lletres de la paraula que ja tens.
 Per anul·lar la seua funció tan sols és necessari prémer la tecla 0 o Insert (Ins).



(Cantó inferior esquerre)

Bé doncs, amb aquest xicotet tip vos deixe, espere que a algú li haja servit d'ajuda.
Fins la pròxima setmana!!


lunes, 23 de mayo de 2016

Publicació de la pàgina web

Bé, el primer que m'agradaria fer es disculpar-me ja que aquesta entrada arriba més tard del que és habitual, però demane que sigueu comprensius: s'acosta el final de curs i estem plens d'exàmens.

Una vegada dit açò tornem al tema que portàvem entre mans. La presentació ja està acabada encara que és un format senzill ja que ens hem centrat majoritàriament en la pàgina web. Encara ens queda treball en aquest apartat però el que tenim clar es que no anem a estar ni una sola classe de braços creuats.

Tot i això el temps ens xafa els talons així que espere que pugam acabar l'edició de la pàgina web dins del termini de temps marcat. Tenim els diferents apartats estructurats encara que a l'hora de posar-se a redactar és una altra cosa i volem ser el més "professionals" possibles. Per últim m'agradaria comunicar-vos que tot i que la web no està acabada em decidit publicar-la així que el qui tinga curiositat ací deixe l'enllaç:

            http://cesccrepe5.wix.com/afrontandosecundaria

Ens seria de gran ajuda que qualsevol cosa que no vos quedara clara o qualsevol proposta que vuiguereu fer sobre la web ho deixareu als comentaris, la opinió de tothom conta.

I recurdeu que publicar i compartir les vostres experiències és deixar un llibre obert per a que el que vuiga puga fer-ne un bon ús.


Bé fins ací aquesta entrada, espere que us haja agrada. Adéu!!

domingo, 8 de mayo de 2016

No parem!!

A la darrera entrada us vaig introduir al canvi que vam realitzar ( Wix en lloc de Wordpress) i que ara us comunique que serà el definitiu. Com ja sabeu la pàgina d'inici ja l'hem feta i aquesta setmana hem començat amb els diferents apartats. A més, tenim la intenció d'incorporar enllaços a diferents plataformes que ajudaran al lector a fer el que se li proposa a la web i fer que aquesta siga el més completa possible.

Un altre punt a favor d'aquesta setmana ha sigut que m`he adonat de la forma en la que treballem i es que per a aquest últim trimestre m'havia proposat un objectiu a nivell de grup. Es tractava d'aconseguir que estiguérem tota la classe treballant simultàniament, que en cap moment ningú estiguera de braços creuats perque no sabia que fer. Mentre jo redacte a la web Xavi fa un esborrany del següent punt i Mónica treballa amb la presentació. Es nota que estem ben organitzats i espere que els resultats que obtinguem siguen en conseqüència.

L'únic "contratemps" d'aquesta setmana ha sigut que Dani ens ha comunicat que degut a l'avanç en les avaluacions disposem d'una setmana menys per a realitzar el treball. Tot i això estem treballant a un bon ritme i confiem en que el temps no siga un problema.

Com a detall us deixe en endavant un dels enllaços que incorporarem a la web. Probeu-lo.


https://www.calm.com/

Fins ací aquesta entrada, gràcies!!