domingo, 24 de enero de 2016

Apareixen les primeres dificultats

         Aquesta setmana ja ens hem posat mans a la feïna amb l'aplicació Scratch i el primer pas ha sigut col.locar un fons, decidir els colors, les diferents caselles i el nom dels carrers; que hem optat per posar-ne alguns d'Alcoi.
         Una vegada havent posat el fons sobre el que anem a treballar ens em quedat bloquejats amb el següent: el dau. No és que no hi haguérem pensat abans però tot i això ens ha supost un contratemps més gran del que ens esperàvem.
         Pel que hem vist en projectes d'altres persones( una de les ventatges que té Scratch és que la gent deixa els seus projectes per a que altres puguen veure'ls i ajudar-se amb ells ) s'utilitza una "funció" anomenada Roll Dice (tirar el dau) encara que ara per ara desconeixem com utilitzar-la.
         Durant aquesta setmana que està a punt d'iniciar-se, tractaré de trobar la forma d'incorporar el dau i intentaré familiaritzar-me amb l'aplicació, buscant recursos que tinga aquesta i que ens puguen servir per a realitzar el nostre treball.
         Per últim m'agradaria compartir amb vosaltres els dos models de tauler que estem decidint a posar i si voleu podeu deixar un comentari dient quin us agrada més o penseu que seria adient per al projecte que tenim entre mans.
Aquest tauler és la primera opció però no ens acaba d'agradar perquè pensem que no queda "nostre"


Aquesta segona opció, tot i no ser tan "perfecta" com l'anterior, sí que li dona una gran personalitat al treball

Gràcies a tots i fins la setmana que ve!





1 comentario: