domingo, 10 de enero de 2016

I Pin It !!!

Després d'un període d'inactivitat degut a les vacances de Nadal (aprofite per desitjar-vos un feliç any nou) torna el moviment a aquest blog que en aquest segon trimestre tractaré d'escriure un parell d'entrades per setmana.

En aquesta, us parlaré sobre una aplicació molt interessant que vaig descobrir aquestes vacances per casualitat: Pinterest



Primerament us faré un resum sobre aquesta aplicació i després us mostraré com accedir-hi.
 El nom de Pinterest ve de la unió de dues paraules: Pin + Interest i que pot ser traduït com "enganxa interessos". Una cosa que m'ha agradat molt es que és molt visual i dinàmica. Amb ella pots reunir qualsevol imatge, pàgina web, video, blog ... que t'interesse i guardar-ho en un board o tauler que bé pot ser privat o bé el pots compartir amb la resta d'usuaris. A més, també tens la possibilitats de seguir taulers d'usuaris el contingut dels quals et semble atractiu.

Ara us donaré uns passos senzills per obtindre l'aplicació:


El primer pas és introduir el teu correu i escriure una contrasenya exclusiva per a aquesta aplicació.


                   En entrar et dona l'opció d'elegir entre diversos temes dels quals n'has triar cinc.


 Si us fixeu en la part dreta d'aquest blog em dona l'opció de Pin It (de vegades cal prémer el botó                                                      dret) per a posar-lo en algún dels meus taulers.


         Ací pots veure l'opció de crear un nou tauler. Recordeu que els podeu fer privats o públics.

Bé doncs, fins ací ha estat aquesta entrada. Espere que us hagi agradat l'aplicació i per a més informació podeu consultar les següents pàgines:

http://blogsespanol.about.com/od/red/a/Pinterest-Qu-E-Es-Y-Por-Qu-E-Usarlo.htm

https://ca.wikipedia.org/wiki/Pinterest






No hay comentarios:

Publicar un comentario