domingo, 21 de febrero de 2016

Problemes, solucions

Aquesta setmana hem hagut de buscra-li una solució a dos problemes principals que hem tingut.
El primer es tractava del fet de poder sumar els dos valors que ens donaven els daus per a que el personatge actuara en conseqüència. Primerament ho vam intentar nosaltres pel nostre conter però tan sols conseguíem que rebera el valor d'un dels daus. És per això que vam demanar ajuda a Dani i a Jose (també professor d'informàtica). Ell ens va explicar fins al moment havíem estat treballant paral·lelament en cada dau i que ara teníem que unir-ho tot en un sol valor. Per a això vam crear la variable suma que incloia valor 1( resultat del primer dau) i valor2 (resultat del segon dau).

El segon ens va sorgir una vegada havent realitzat la variable suma. El problema era causat per que al haver fet nosaltres un tauler propi les mesures d'aquest no eren exactactament iguals a banda i banda i va caldre anar modificant el nombre de passes que realitzava el personatge en cada tram.
Tot i això no ha quedat "perfecte" perquè es veu que hi ha petits desajustos que fan que no sempre realitze el mateix recorregut.


Ací podeu observar el procés que va caldre realitzar per a poder fer que el personatge es moguera per tot el taulell.
Espere que us haja agradat l'entrada i compte amb vosaltres per a la pròxima. Adéu i gràcies per el vostre temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario