domingo, 28 de febrero de 2016

Time's out!

Aquesta setmana ha sigut l'última del segon trimestre, el qual vol dir que anàvem a dedicar les dues sessions a exposar el treball realitzat fins a la data.
 El nostre torn fou el dijous i la veritat es que em trobava un poc nerviós perquè no sabia si seria capaç de poder transmetre a la resta de companys el que tenia en ment. Després d'una presentació en la que reconec que vaig estar un tant "egocèntric" (vaig parlar massa) pense que la idea que volia fer-lis arribar va quedar clara: no és tan senzill seure davant de l'ordinador i fer que un personatge faja 4 moviments aparentment senzills.



Pel que fa al projecte del Monopoly encara caldria discutir-ho una última vegada però pense que farem el que estava previst : continuar amb ell tot el curs i al final d'aquest poder mostrar-lis a tots quina ha sigut la seva evolució i poder enorgullir-nos del treball en equip que hi haurà darrere del que arribem a presentar com a producte final.

Fins la pròxima!!

1 comentario:

  1. Crec que estaria molt bé que l'acabareu i que estiguera online per a que la gent puguera jugar i aprendre del que esteu fent!
    Ànims!

    ResponderEliminar